Joy2Dance

Despre noi

Daca vreti sa lucrati la un nivel inalt, sa va pregatiti intens, daca sunteti ambitiosi si perseverenti va asteptam sa lucram si sa invatam impreuna la Joy2Dance!

De ce noi?Scoala de balet si dansJoy2Dance

Scoala de dans si balet Joy2Dance  a fost infiintata in anul 2011 din dorinta de a duce pasiunea pentru  dans si balet mai departe, coregrafii scolii avand si ei o cariera ampla in domeniu. Copiii au inceput sa  iubeasca  dansul, muzica, baletul si, prin munca multa, au dus un simplu hobby catre performanta.

Scoala a fost prezenta an de an la cele mai importante concursuri nationale si internationale, castigand nenumarate premii si trofee. Toti acesti ani de munca si rezultatele obtinute  la categoriile solo , duo-trio, cvartet sau grup, dar  si la nivel de scoala, castigand de multe ori trofeul concursului pentru cel mai mare punctaj, ne-au indreptat pasii spre cele mai importante concursuri internationale de profil. Astfel copiii  au obtinut rezultate importante in Europa (Austria, Anglia, Franta, Germania, Spania, Croatia) si in Statele Unite ale Americii.

In cadrul scolii desfasuram cursuri de dans modern, unde copiii isi dezvolta coordonarea, urechea muzicala, mobilitatea, invata sa lucreze in echipa, sa se sincronizeze, sa isi stapaneasca emotiile, sa isi dezvolte ambitia si perseverenta si nu in ultimul rand isi vor face prieteni noi!

In cadrul cursurilor de balet lucram la nivel profesionist, aplicand metoda Vaganova,  pentru a pune o baza corecta si pentru a deschide calea copiilor talentati catre o viitoare cariera de balerini profesionisti.

Pe langa dans modern si balet, va asteptam la cursurile de dans contemporan, unde miscarea este libera, plina de emotie si sens. La aceste ore copiii isi dezvolta latura artistica, imaginatia, si invata sa transmita o poveste prin dans.

Daca vreti sa lucrati la un nivel inalt, sa va pregatiti intens, daca sunteti ambitiosi si perseverenti va asteptam sa lucram si sa invatam impreuna la Joy2Dance!

Echipa noastraJoy2Dance

Alexandra Porumboiu
Fondator si Coregraf

Citeste mai mult

IMG-20191015-WA0016

Vindora Haivas Vlad
Coregraf

Citeste mai mult

Raluca Brutaru

Raluca Brutaru
Instructor Gimnastica

Citeste mai mult